08:15

Månsarps IBK

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - Månsarps IBK

Tidig morgonmatch (08:15) i serie Röd C, mot Månsarp som vi mött många gånger genom åren. Alltid lika trevligt att möta dem. Vi startade genom att göra 1-0 redan efter 23 sekunder. Men Månsarp vände till 1-2 relativt snabbt och lika snabbt tog vi tillbaka ledning 3-2. Sedan följdes vi åt fram till ledning 4-3 inför sista perioden. Spelet de första två perioder vår väl inget att skriva hem om, mycket hafsigt spel och bollen studsade lite ”konstigt”, var väl mest tillfälligheter att det blev mål. Det var svårt att få till något ordentligt spel, kanske för tidigt för vissa? Ungefär likadant spel i sista perioden men flera distinkta avslut från oss gjorde att det rann iväg till hela 10-4 (3-2, 1-1, 6-1) till oss. Om man tänker tillbaka lite var det kanske en viktig straffräddning av Hampus i mitten av andra där Månsarp kunde gjort 4-4. Kvittering där så hade det kanske blivit mer jämt målmässigt. Dessutom gjorde vi ju 5-3 direkt i början på tredje.

”Bara” en match nästa helg också, då borta mot Hestra i serie Röd E.